Het Bloedonderzoek Super Verkoop van de het levensuitbreiding

Bloed het Testen Protocollen

Het belang om Jeugdige Bloedonderzoeklezingen Te bereiken

Wanneer de artsen het bloedonderzoekresultaten van een patiënt herzien, is hun primaire zorg om het even welk resultaat dat buiten de normale waaier van de laboratoriumverwijzing valt. Het probleem is dat de standaardverwijzingswaaiers gewoonlijk „gemiddelde“ bevolking eerder dan het optimale die niveau vertegenwoordigen wordt vereist om goede gezondheid te handhaven. Het blijkt nu dat het meeste standaardverwijzingsgamma te breed is gezondheidsproblemen voldoende om te ontdekken of aangewezen therapie op individuele basis voor te schrijven. Dit is vooral waar wanneer dit verwijzingsgamma wordt vertrouwd om een patiënt met een ernstige medische wanorde te behandelen.

Een voorbeeld van ontsierde die verwijzingswaaiers kan in bloedonderzoeken worden gezien worden gebruikt om schildklierstatus te beoordelen. Een al lang bestaande controverse woedt over de beste manier om schildklierdeficiëntie te diagnostiseren. De meeste conventionele artsen baseren zich op schildklierbloedonderzoeken terwijl de alternatieve artsen tekens en symptomen van schildklierdeficiëntie zoeken. Een artikel in 3 Augustus, de kwestie van 2002 van het Britse medische dagboek lancet daagde conventionele medische wijsheid betreffende het gebruik van standaardverwijzingswaaiers in uit het diagnostiseren van en het behandelen van schildklierdeficiëntie. Volgens de onderzoekers, kan het probleem met schildklierbloedonderzoeken defecte verwijzingswaaiers zijn die er niet in slagen om te wijzen op wat het optimale niveau van schildklierhormoon zou moeten zijn in een bepaald individu (Dayan 2002).

Het standaarddiebloedonderzoek wordt gebruikt om de output van het schildklierhormoon te bepalen is de schildklier-bevorderende hormoon (TSH) test. Wanneer een deficiëntie in schildklierhormoon voorkomt, geeft de slijmachtige klier TSH vrij om de schildklier te signaleren om meer hormonen te produceren.

Wanneer het TSH-niveau in de „normale waaier is,“ de artsen veronderstellen gewoonlijk dat de schildklier genoeg schildklierhormoon afscheidt. De vraag door de auteurs van het Lancet artikel wordt gesteld, echter, was of de huidige verwijzingswaaier voor TSH op de optimale status die van het schildklierhormoon wijst.

De TSH-verwijzingswaaier door vele laboratoria wordt gebruikt is 0.35-5.50 µIU/mL (micro- internationale eenheden per milliliter die). Een hoger TSH-niveau wijst op een deficiëntie van het schildklierhormoon (omdat de slijmachtige klier TSH over--signaleert om lage niveaus van schildklierhormoon in het bloed) te compenseren. Om het even welke lezing van meer dan 5.50 µIU/mL alarmeert een arts aan een schildklierprobleem en de mogelijkheid dat de therapie van het schildklierhormoon kan worden gerechtvaardigd.

Het probleem is dat de TSH-verwijzingswaaier zo breed is dat de meeste artsen een TSH-lezing zo laag zoals 0.35 om zullen interpreteren te zijn zo normale zoals 5.50 lezend. Het verschil tussen 0.35 en 5.50, echter, is 15.7 vouwen, een waaier van waarden veel te groot om op optimale of zelfs normale schildklierfunctie te wijzen.

Een overzicht van gepubliceerde bevindingen over TSH-niveaus openbaart dat de lezingen groter dan 2.0 op gezondheidsproblemen met betrekking tot de ontoereikende output van het schildklierhormoon kunnen wijzen. Één studie toonde aan dat de individuen met TSH groter dan 2.0 hebben een verhoogd risico taxeert om significante schildklierdeficiëntie tijdens de volgende 20 jaar (Vanderpump 1995) klinisch te ontwikkelen. Andere studies tonen aan dat TSH groter dan 1.9 wijst op risico van auto-immune ziekte van de schildklier taxeert (Hak 2000).

Een meer opschrikkende studie toonde aan dat TSH groter dan 4.0 verhogingen de waarschijnlijkheid van hartkwaal van postmenopausal vrouwen taxeert (Hak 2000). Een andere studie toonde aan dat het beleid van schildklierhormoon verminderde cholesterol in patiënten met TSH-waaiers van 2.0-4.0 maar geen cholesterol-verminderend effect in patiënten had de van wie TSH-waarde in de 0.2-1.9 waaier was (Michalopoulou 1998). Het toonde ook aan dat in mensen met opgeheven cholesterol, TSH-de waarden van 2.0 of groter konden erop wijzen dat een schildklierdeficiëntie de beklaagde is, die overtollige productie van cholesterol veroorzaakt, terwijl TSH-de niveaus bij of onder 1.99 op de normale status van het schildklierhormoon zouden wijzen.

De artsen schrijven uit routine voor cholesterol-verminderende drugs aan patiënten zonder hun schildklierstatus behoorlijk te evalueren. Gebaseerd op het tot op heden voorgelegde bewijsmateriaal, zou het kunnen maken voor artsen ontdekken die een schildklierdeficiëntie (op een TSH-waarde groter wordt gebaseerd dan 1.9) te onderzoeken alvorens tot cholesterol-verminderende drugs zijn toevlucht te nemen.

In een studie om psychologisch welzijn te evalueren, werd het stoornis gevonden in patiënten met schildklierabnormaliteiten die niettemin binnen „normale“ TSH-verwijzingswaaiers waren (Pollock 2001).

De auteurs van het Lancet bestuderen verklaard, de „Nieuwe epidemiologische gegevens beginnen voor te stellen dat TSH-de concentraties boven 2.0 (mU/L – milliunit per liter) met nadelige gevolgen kunnen worden geassocieerd.“

De auteurs bereidden een grafiek voor op eerder gepubliceerde studies wordt gebaseerd die raad wanneer het interpreteren van de resultaten van de bloedonderzoeken dat van TSH geeft. Hier zijn drie hoogtepunten van hun grafiek die nuttig kan zijn in het begrip van wat uw TSH-waarden werkelijk betekenen:

  • TSH taxeert groter dan 2.0: verhoogd 20-jarig risico van schildklierdeficiëntie en verhoogd risico van schildklier-veroorzaakte auto-immune aanval (Vanderpump 1995)
  • TSH taxeert groter dan 4.0: groter risico van hartkwaal (Hak 2000)
  • TSH-waarden tussen 2.0 en 4.0: de cholesterolniveaus dalen in antwoord op thyroxine (T4) therapie (Michalopoulou 1998)

Ondanks deze intrigerende bevindingen, verklaarden de Lancetauteurs dat meer studies nodig waren om een optimale die TSH-waaier te bepalen, als 0.2-2.0 in plaats van 0.2-5.5 wordt voorgesteld (µIU/mL). Nota: Dit optimale verwijzingsgamma wordt nu uitgedrukt in µIU/mL, zodat is de ideale waaier volgens dit epidemiologische gegeven 0.35-2.1 µIU/mL.

Als u depressie hebt, kunnen de hartkwaal, moeheid met hoog cholesterolgehalte, de chronische, de slechte geestelijke prestaties, of om het even welke veel andere symptomen verbonden aan schildklierdeficiëntie, u uw arts willen vragen „de verwijzingswaaiers“ tarten en een verschillende therapie van de schildkliervervanging proberen.