De Verkoop van de de Huidzorg van de het levensuitbreiding

Het Tijdschrift van de het levensuitbreiding

LE Tijdschrift Oktober 2005
beeld

Integratiebeheer van Erectiele Dysfunctie

Door Dr. Sergey A. Dzugan

Preventie

Hoewel het overwicht van erectiele dysfunctie met het vooruitgaan van leeftijd stijgt, is het geen onvermijdelijk gevolg van het verouderen. De mensen kunnen vele dingen doen hun risico voor ED verminderen. De kennis van de mogelijke oorzaken van deze voorwaarde kan helpen verouderend mensen en hun artsen preventiestrategieën tot stand brengen. Handhavend normale niveaus van cholesterol, kunnen de bloeddruk, en de bloedglucose, evenals de jeugdige niveaus van hormonen, mensen helpen problemen met seksuele functie vermijden. Bovendien het leiden kan de spanning, het ophouden van het met roken van sigaretten, met succes vermijdend zwaar alcoholgebruik, en het eten van een gezonde voeding helpen algemeen gezondheid en welzijn bevorderen. Omdat bepaalde drugs met ED zijn geassocieerd, bespreek hun mogelijke bijwerkingen met uw arts alvorens om het even welke voorschriften te gebruiken. Uw arts kan verkiezen om bepaalde drugs tegen hoge bloeddruk voor te schrijven, kalmerende, of antipsychotic die met een verminderd risico van ED worden geassocieerd.

Het volgende gevalrapport detailleert een patiënt met chronische, strenge erectiele dysfunctie en een integratiebenadering die effectief deze pathologie verbeterden.

Achtergrond

Een 54 éénjarigen wit die mannetje in Augustus 2000 met een lange geschiedenis van strenge impotentie wordt voorgesteld. Tijdens zijn eerste bezoek aan de kliniek, klaagde de patiënt van strenge erectiel dysfunctie-geen libido, strenge moeilijkheid het bereiken bouw, en zeer slechte geslachtsaandrijving. Hij had geslacht slechts vier keer in de vorige acht maanden gehad. Hij klaagde ook van strenge moeheid, depressie, geschaad geheugenrappel op korte termijn, spier en gezamenlijke pijn, beenklemmen, het tintelen en pijn in de voeten, en slechte slaap. Zijn levensteken waren als volgt: hoogte, 5 ' 9“; gewicht, 182 ponden; impuls, 76 slaat per minuut; bloeddruk, 130/80 mmHg.

De patiënt had erectiele dysfunctie sinds de leeftijd van 39 ervaren, toen zijn geslachtsleven begon te verslechteren. Voorafgaand aan dat, was hij in goede gezondheid geweest en nooit medicijnen genomen. Zijn arts kon geen duidelijke oorzaak van of reden voor een seksuele wanorde vinden. In de afgelopen 15 jaar, was de patiënt onder de medische behandeling van een uroloog voor zijn ED geweest. Zijn arts had verschillende de therapiedrugs van de testosteronvervanging beschikbaar voor erectiele dysfunctie (capsules Testred®, testosteron cypionate, Androderm®, enz.) evenals verschillende leveringssystemen voorgeschreven (pillen, gelen, injecties, en flarden). De patiënt had ook penile injecties en Viagra®, maar zonder succes gebruikt. De uroloog verzocht om dat wij de patiënt vanuit een anti-veroudert perspectief evalueren, aangezien de conventionele behandelingsbenaderingen er niet in waren geslaagd om zijn probleem op te lossen.

Diagnose en Behandeling

Tijdens het eerste bezoek van de patiënt, namen wij een lipideprofiel. Zijn totale cholesterol was zeer hoog bij 330 optimale mg/dL (is minder dan 200). Zoals beschreven in onze vorige publicaties, stellen 37.38 onze ervaring voor dat de opgeheven totale cholesterol als goede teller voor een deficiëntie van fundamentele steroid hormonen kan dienen. Na het herzien van het lipideprofiel, vertelden wij de patiënt dat wij verwachtten dat de hormonorestorationtherapie een zeer goede kans zou hebben om zijn erectiele dysfunctie op te lossen. Wegens zijn lange geschiedenis en behandelingsmislukkingen met verschillende medicijnen, was hij zowel verrast als sceptisch.

Wij verklaarden dat onze benadering van zijn vorige behandelingen duidelijk verschillend is, en dat wij zijn cholesterolniveau als plaatsvervangend biomarker zouden volgen helpen de doeltreffendheid van het behandelingsprogramma evalueren. Wij verwachtten dat met verbetering van zijn cholesterolniveau, zijn ED-symptomen ook zouden verbeteren. Wij voerden extra bloed voor pregnenolone, DHEA-Sulfaat, totaal testosteron, estradiol, progesterone uit, en cortisol-en vergeleken de het hormoonniveaus van de patiënt bij die gevonden bij gezonde mensen in hun jaren '20, die wij overwegen om optimale niveaus te vertegenwoordigen voor het verlenen van anti-veroudert voordelen.

Wij vonden dat het totale testosteron, het DHEA-Sulfaat, en cortisol van de patiënt beduidend onder de wenselijke waaiers waren. De laboratoriumresultaten waren als volgt:

  • totaal testosteron: 186 optimale ng/dL (: 241-827)
  • DHEA-sulfaat: 93 optimale ug/dL (: 280-640)
  • ochtendcortisol: 0.9 optimale ug/dL (: 4.3-22.4).
  • Progesterone en pregnenoloneniveaus bedroegen aan de lage kant van normaal, 0.3 optimale ng/mL (: 0.3-1.2) en 24 optimale ng/dL (: 10-200), respectievelijk.
  • estradiol was hoog bij 56 optimale pg/mL (: 0-53), en PSA het niveau was normaal bij 0.89 optimale ng/mL (: 0.0-4.0).

[De nota van de redacteur: Het vrije testosteron is ook een zeer belangrijke test en vaak gebruikt door de leden van de het Levensuitbreiding helpen testosterondeficiëntie diagnostiseren en de juiste dosis de therapie van de testosteronvervanging controleren.]

De aanvankelijke behandeling voor de restauratie van alle ontoereikende steroid hormonen omvatte:

  • pregnenolone: 300 mg in de ochtend
  • DHEA: 150 mg in de ochtend en 50 mg bij middag
  • micronized testosterongel (50 mg/ml): 1 ml in de ochtend
  • micronized progesterone (50 mg/ml): 0.3 ml in de ochtend
  • androstenedione: 300 mg in de ochtend.

Bovendien stelden wij voor:

  • vitamine E: 1000 IU in de ochtend
  • vitamine C (als natriumascorbate): 2000 mg in de avond
  • selenium: mcg 200 in de ochtend
  • zag palmetto (320 mg) met netelwortel (240 mg) in de ochtend
  • Pygeumafricanum: 150 mg in de ochtend
  • zink: 30 mg bij bedtijd
  • Het Natuurlijke Geslacht van de het levensuitbreiding voor Mensen die (uittreksels van haver bevatten, yohimbe, Siberische ginseng, en netel, evenals minerale en ingeboren uittreksels): twee tabletten tweemaal daags, in de ochtend en de avond
  • Nutribiotic® MetaRest® die (3 mg melatonin, 250 mg van het uittreksel van de kavawortel, en 10 mg van vitamine B6 per capsule bevatten): één capsule bij bedtijd.

Wij vroegen de patiënt om naar de kliniek in twee weken te terugkeren. Bij het follow-upbezoek, rapporteerde de patiënt dat zijn geslachtsleven dramatisch in de vorige twee weken had verbeterd. Hij merkte op dat zijn seksuele functie duidelijk binnen de eerste vijf dagen na behandeling had verbeterd, had zijn energieniveau eveneens zeer verbeterd, en hij had niet meer spierpijnen of pijn.

Na één maand op het programma, was het totale de cholesterolniveau van de patiënt aan 243 mg/dL verminderd, was estradiol aan 31 pg/mL gevallen, was pregnenolone toegenomen tot 43 ng/dL, was dhea-s gestegen tot 340 ug/dL, was het totale testosteron tot 396 ng/dL, en cortisol had aan 16.2 ug/dL beklommen. De patiënt meldde geen moeilijkheden met bouw of geslachtsaandrijving; de gezamenlijke pijn en het tintelen in zijn voeten waren beter; zijn slaap had genormaliseerd; en zijn depressie was beter. Zijn geheugen op korte termijn, echter, was nog problematisch. Wij verhoogden zijn dagelijkse dosis van pregnenolone tot 400 mg en DHEA aan 250 mg (150 mg in de ochtend en 100 mg bij middag). Wij voegden ook aan zijn regime toe:

  • phosphatidylserine capsules: 200 mg in de ochtend
  • glucosaminesulfaat: 2250 mg in de ochtend
  • omega-3 vetzuren: 3000 mg in de avond
  • chromium: mcg 200 in de ochtend
  • B-complex: 1 tablet in de ochtend.

Na zes maanden van behandeling, was de totale cholesterol van de patiënt neer aan 209 mg/dL, terwijl zijn levenskwaliteit was blijven verbeteren. Wij verminderden dagelijks de dosis micronized progesterone aan 0.1 ml (50 mg/ml) en voegden 7-Keto DHEA (50 mg in de ochtend) toe.

Na één jaar van behandeling, was zijn totale cholesterol aan 187 mg/dL gedaald en zijn gewicht was neer aan 171, twee ponden lager dan zijn normaal gewicht op zijn 35 jaar. Zijn depressie had opgelost, en hij had geen klachten buiten minder belangrijke gezamenlijke pijn. De patiënt tijdens zijn laatste follow-upbezoek wordt genoteerd dat zijn erectiele dysfunctie „nachtmerrie die“ was gegaan, toevoegend, „ik ben zo veel beter dan ik was toen ik hier kwam dat ik om over om het even wat haat te klagen.“

Voortdurend op Pagina 3 van 3