De Verkoop van de de Huidzorg van de het levensuitbreiding

Het Tijdschrift van de het levensuitbreiding

LE Tijdschrift Juli 2005
beeld

Integratiediabetesbeheer: Een anamnese

Door Eric Braverman, M.D.

Edgar was een 51 éénjarigendiabeticus met veelvoudige klachten toen I eerste hem vijf jaren geleden zag. Hij had injecteerbare insuline verscheidene jaren gebruikt om zijn bloedsuiker te leiden, maar deze gehuwde computeranalist en vader van drie konden niet herinneren toen hij niet 40 ponden overgewicht en het lijden aan moeheid en hypertensie was. Zijn recentste probleem, periodieke erectiele dysfunctie, leidde hem tot mijn bureau.

Edgar nam bloeddruk en cholesterolmedicijnen, maar had veel verbetering van zijn gezondheid met conventionele zorg niet gezien. Hij wilde weten of een integratie medische benadering hem zou kunnen helpen. Ik verzekerde hem dat vele well-researched strategieën beschikbaar waren, en dat hij veel beter spoedig zou voelen.

De opgeheven bloedsuiker (hyperglycemie) begint een cascade van gezondheidsproblemen. Ik verdacht dat zijn onderzoek zou bevestigen dat Edgar een metabolische wanorde met vasculaire en diabetescomplicaties had. Linker ongecontroleerd, de voorwaarde van Edgar kon in hartaanval, slag, blindheid, amputaties, of zwakzinnigheid verslechteren. Hoewel er weinig waarschijnlijkheid van het krijgen van hem van insuline was, veel zou kunnen worden gedaan zijn voorwaarde verbeteren en de kwaliteit en de spanwijdte van zijn leven verbeteren.

Ik verklaarde dat wij een uitvoerig levensstijl, een dieet, een supplement, en hormoonprogramma zouden formuleren om het metabolisme van Edgar te doen herleven, hem te helpen gewicht verliezen permanent, zijn seksuele functie te herstellen, en de ontzettende gevolgen van diabetes te vermijden. Alvorens om het even welke specifieke behandelingsaanbevelingen werden gedaan, zou het WEG Medische personeel van top tot teen een onderzoek onder mijn richting, met inbegrip van een fysiek onderzoek, de het standaardbloed testen en beoordeling van de bloedsuiker beheren, die voor hormoonniveaus, prostate kankeronderzoek, en veelvoudige ultrasone klankoverzichten testen. Met deze rijkdom van informatie, zouden wij aan de bron van zijn klachten, krijgen en zouden onder de ijsberg, bij wijze van spreken, de dreigende „schipbreuk van Edgar gaan vermijden.“

Zijn die testresultaten, hierboven samen met wenselijke waaiers worden getoond, hadden implicaties voor elk van zijn klachten.

Bovendien was de creatinine van Edgar 2.3 mg/dL (de normale waaier is 0.4-1.2 mg/dL), wijzend op geschade nierfunctie, en zijn leverenzymen en plaatjes waren opgeheven, wijzend lever op ziekte en de beperking van de bloedstroom.

Hoewel hij op insuline was, was de het bloedsuiker van Edgar niet voldoende onder controle. Zijn het vasten glucose wees erop dat zijn lichaam geen voedsel kon volledig metaboliseren op korte termijn, en zijn HbA1c-niveau was uitzonderlijk hoog. De meeste diabetici huidig met HbA1c-niveaus tussen 7% en 8.5%. Terwijl HbA1c gemiddeld glucoseniveau in de hemoglobine meer dan drie maanden vertegenwoordigt, functioneerde het metabolisme van Edgar slecht over een lange periode. Wanneer een HbA1c-niveau constant 10% overschrijdt, zijn de patiënten bij zeer riskant voor blindheid en amputaties.

Om elk van zijn klachten constructief te richten, was het noodzakelijk voor Edgar om gewicht te verliezen en zijn bloedglucose te verminderen. Om dit te verwezenlijken, formuleerden wij een agressief plan om zijn metabolisme dramatisch te veranderen.

 

Het Niveau van Edgar

Wenselijke Waaier

Bloedsuiker

 

 

Het vasten glucose

362 mg/dL

<100 mg/dL

HbA1c

14.4%

<6%

Metabolisme

 

 

Cholesterol

295 mg/dL

<200 mg/dL

HDL

30 mg/dL

>35mg/dL

LDL

227 mg/dL

<100 mg/dL

Triglyceride

976 mg/dL

<151 mg/dL

Hormonen

 

 

(Totaal) testosteron

220 ng/dL

280-800 ng/dL

(Vrij) testosteron

6.8 pg/mL

7.2-23.0 pg/mL

Dhea-s

85 ug/dL

70-310 ug/dL*

  • Vasculaire studies: de vernauwing van de halsslagader.
  • Ultrasone klank: lichtjes vergrote hart en voorstanderklier; vettige lever; beperkte penile en rand vasculaire bloedstroom.
  • Prostate-specifiek antigeen (PSA) (teller voor prostate uitbreiding en kanker): normaal.

* De nota van de redacteur: De het levensuitbreiding adviseert een optimale waaier van dhea-s van 400-500 ug/dL.

Dieet van Edgar bevatte een te hoog percentage geraffineerde koolhydraten en niet genoeg vezel en andere voordelige voedingsmiddelen. Wij adviseerden het plan van het regenboogdieet, een programma dat groenten en vruchten van het volledige kleurenspectrum omvat, proteïne voor sommige koolhydraten substitueert, onverzadigde vetten, benadrukt en adequate vezel garandeert. Dit dieet bevordert gewichtsverlies en verstrekt krachtige anti-oxyderend die de schade te compenseren door opgeheven bloedsuiker wordt veroorzaakt.

Edgar werd gegeven informatie over de beste eiwitbronnen, de beste vetten (okkernoten en olieachtige vissen), en het maken van „kleurrijke“ voedselkeuzen: tomaten, roze grapefruit, kersen, en watermeloen voor een aanraking van rood; spinazie, boerenkool, broccoli, en courgette voor groen; wortelen, pompoen, sinaasappelen, en kantaloep voor geel en oranje; bosbessen, pruimen, en braambessen voor purper en blauw; en uien, witte bonen, knoflook, en preien voor wit.

Om zijn dieet aan te vullen, werd Edgar opgedragen om matig elke dag uit te oefenen, die is gevonden om controleglucose te helpen. Hij kwam om in het park dichtbij zijn huis dagelijks minstens 30 minuten te lopen overeen.

Vult lagere bloedsuiker door het spijsverteringsproces te vertragen of door cellulair gebruik van glucose aan te verhogen. Wij adviseerden guar gom (1.5 gram dagelijks) en PGX™ (9 gram dagelijks) aan Edgar voor extra vezel, en voegden chromium (mcg 1000 dagelijks) toe om zijn metabolisme van glucose te verbeteren.

De extra supplementen die kunnen helpen de stijging van bloedsuiker vertragen werden toegevoegd aan het programma van Edgar. Deze omvatten bosbessenblad (600 mg dagelijks), lipoic zuur (600 mg dagelijks), EPA (2400 mg dagelijks), en DHA (1800 mg dagelijks).

De hormoondeficiënties kunnen een rol buitenmate gewicht, een metabolische onevenwichtigheid, en een erectiele dysfunctie spelen. De het laboratoriumresultaten van Edgar waren laag-normaal voor DHEA en onder normaal voor beide testosterontests. De waaiers worden gevestigd en door conventionele die artsen gebruikt omdat zij de niveaus van hormonen vertegenwoordigen in de algemene verouderende bevolking worden gevonden. De vaklieden van de het levensuitbreiding als mij geloven dat de „normale“ waaiers eigenlijk goed zijn onder wat voor optimale gezondheid en levenskwaliteit zou moeten worden gehandhaafd. Door om het even welke maatregel, echter, vereiste Edgar hormoonaanvulling. Omdat zijn PSA test normaal was, konden wij deze therapie in zijn protocol omvatten.

DHEA (200 mg dagelijks) en het testosterongel (1%) waren inbegrepen om het metabolisme van Edgar op te voeren. De testosteroninjecties die bioidentical eerder dan een zeer machtige synthetische formulering gebruiken kunnen Edgar helpen hebben gewicht verliezen. Het testosteron kan ook helpen erectiele dysfunctie verminderen.

Zoals vaak het geval is, was de diabetes van Edgar mede-ziekelijk met zijn Syndroomx/metabolic syndroom, en zijn moeheid en seksuele dysfunctie was ook verwant. Het is geen toeval dat de delen van zijn programma voor het controleren bloed suiker-met inbegrip van dieet, oefening, en vistraan supplement-ook aan zijn lipide en vasculaire profielen ten goede zouden komen. Bovendien zouden het supplementaire testosteron, de oefening, het chromium, de vissenoliën, en lipoic zuur voor betere insulineactie ook zijn energieniveau en libido verbeteren. Terwijl de behandeling van Edgar vele componenten omvatte, waren allen noodzakelijk om zijn algemene gezondheid te richten. Edgar zei hij om het even wat zou doen zich beter te voelen.

Naleving van Edgar van behandeling was uitzonderlijk, en hij keek en voelde oplopend beter telkens als ik hem zag. Aangezien hij gewicht verloor, bereikte hij fysieke en geestelijke energie, en zijn vertrouwen in zijn programma groeide. Na zes maanden, ervoer hij niet meer erectiele dysfunctie, en bij 18 maanden, had hij 36 ponden verloren.

Zijn cholesterol bij 18 maanden was aan 177 mg/dL gedaald, terwijl zijn HDL was toegenomen tot 55 mg/dL en zijn LDL aan 117 mg/dL was gevallen. Zijn triglyceride waren verminderd dramatisch aan 115 mg/dL, en zijn hormoonniveaus waren in de hoog-normale waaier. De ultrasone klanknieuwe tests toonden geen duidelijke verbetering, die werd verwacht. Het zou meer tijd vergen om schade om te keren die zich over jaren had ontwikkeld.

Verbetering van Edgar van de parameters van de bloedsuiker was opmerkelijk. Zijn het vasten glucose was neer aan 154 mg/dL, en zijn HbA1c werd verminderd van 14.4% tot 8.2% (nog hoog, maar uit de kritieke streek). Edgar nodig had nog zijn insuline, maar als hij op zijn weg, waarschijnlijkheid van hartaanval, slag, zwakzinnigheid, of strenge diabetescomplicaties bleef enorm worden verminderd. Zijn creatinineniveau was aan 1.6 mg/dL gedaald, erop wijzend dat het verminderen van bloedglucose de nierfunctie van Edgar had verbeterd.

Bespreking

Het geval van Edgar illustreert de complexe gevolgen van diabetes voor het lichaam en de behoefte aan een uitvoerige behandelingsstrategie. Toen Edgar aan mijn bureau kwam, was zijn diabetes slecht gecontroleerd, was zijn energieniveau slecht, en zijn afwijkend laboratorium meet geplaatst hem op risico voor verdere ziekte en het versnelde verouderen. Het uitvoerige behandelingsstrategie dieet gebruiken en de levensstijlacties, de voedingsremedies, hormoon het in evenwicht brengen, en de arts-geduldige samenwerking hielpen Edgar om zijn gezondheid en energieniveau te verbeteren dramatisch, terwijl het verminderen van zijn risico voor diabetescomplicaties en andere van de leeftijd afhankelijke ziekten.

De integratiezorg voor patiënten met diabetes en hoge bloedsuiker vereist een grondige en veelzijdige benadering. Terwijl de resultaten niet kunnen nachtelijk lijken, dramatisch en leven-verbeterende verbeteringen zal de pro-actieve patiënt belonen.