Het Bloedonderzoek Super Verkoop van de het levensuitbreiding

Het Tijdschrift van de het levensuitbreiding

LE Tijdschrift Oktober 2005
beeld

Geïndividualiseerde Behandeling voor Migraine: Drie Gevalrapporten

Door Dr. Sergey A. Dzugan en Gail Harries, RN

Eeuwenlang, zijn de oorzaken van en de behandelingen voor migraine onopgeloste mysteries.1 gebleven Vele oorzaken in de ontwikkeling van migraine zijn verdacht, hebben 2-4 en deze massa mogelijke oorzakelijke agenten tot de ontwikkeling van talrijke therapeutische strategieën geleid om deze pathologie te verbeteren.5-7 niettemin, is het koppige feit dat de conventionele behandelingsopties geen migraine kunnen constant genezen.

Na het Levensuitbreiding publiceerde Rapport van het de artikelen het „Geval: De migraineoplossing“ (Augustus 2004) en „een Innovatieve Nieuwe Behandeling voor Migraine“ (September 2004), de Stichting van de het Levensuitbreiding ontvingen honderden vraag van migrainelijders rond de wereld. De mensen hopen vaak om minstens wat hulp van hun hoofdpijnen te bereiken, zelfs als een behandeling ontwijkend blijft. Opmerkelijk, echter, zijn velen wie het Levensuitbreiding contacteerden en ons integratieprogramma begonnen verrukt om te ontdekken dat zij van migraine vrij kunnen zijn en dat deze het afmatten voorwaarde inderdaad kan worden genezen. Zoals genoteerd in onze vorige verslagen, hebben wij uitstekende resultaten gehad die migrainelijders met een programma helpen concentreerden ons op de restauratie van neurohormonal en metabolische integriteit.8

In dit artikel, wij onderhavig gevalstudies van drie de Stichtingsleden van de het Levensuitbreiding die aan het afmatten migraine acht, 46, en 38 jaar, respectievelijk leden. Hoewel elk een geïndividualiseerd behandelingsprogramma dat vereiste, gebruikten alle drie met succes de benadering migraine-vrij in het tijdschrift van de het Levensuitbreiding wordt beschreven te worden.

Gevallenanalyse #1

„MO,“ een 47 die éénjarigenvrouw van Londen, Engeland, met een achtjarengeschiedenis van het afmatten migraine wordt voorgesteld, die haar nu en dan tegelijkertijd twee of drie dagen bedlegerig hield. Zij geloofde dat veel van haar migraines door „hersenenstimulatie werden gebracht,“ en het meest werden begeleid door misselijkheid en te braken. Het was niet ongebruikelijk voor haar om een migraine elke dag tijdens menses te hebben. De pijn was de jongste jaren zo streng geworden dat MO werd gedwongen om met haar baan en verblijf op te houden die thuis, een behandeling proberen te vinden. Na MO verlaten haar hoog-spanningsbaan, bleef zij naar medische behandeling streven om haar „te helpen haar het levensrug krijgen.“ Terwijl zij vele artsen raadpleegde, waren allen zij konden aanbieden om haar pijn te verminderen voorschriftdrugs die horde bijwerkingen veroorzaakten. MO had ook intraveneuze glutathione en vitamine C geprobeerd om ontgifting in de hoop dat te bevorderen dit haar van migraines zou bevrijden.

Naast migraine, had MO een geschiedenis van chronisch moeheidssyndroom, strenge depressie, agitatie, bezorgdheid met intermitterende paniekaanvallen, strenge stemmingsschommeling, slaapwanorde, en premenstrueel syndroom. Zij werd ook nu en dan gehinderd met gas en opzwellen. Haar menstruele cyclus was regelmatig, bij 28 dagen. Zij was niet seksueel - actief in de afgelopen jaren wegens verlies van libido, slechte geslachtsaandrijving, en vaginale droogte geweest. Zij werd eerder gediagnostiseerd met osteoporose en verminderde beendichtheid in beide heupen.

MO rapporteerde dat zij een vegetariër toen zij jonger was was geweest en een geschiedenis van lage cholesterol gehad. Zij beschreef zich als anorexiepatiënt tussen de leeftijden van 16 en 20, en had aan periodes van emotionele fuif etend in andere tijden geleden. Haar huidige hoogte was 5 ' 6“ en haar gewicht was 119 ponden. Terwijl in haar jaren '20, gebruikte zij geboortenbeperkingspillen twee jaar en had verscheidene verwijderde borstcysten. MO vermeldde dat zij eerder de bovenmatige groei van het lichaamshaar had, die beduidend vóór het begin van migraine verminderde. Een gynaecologisch examen vond geen pathologie.

Na het lezen van het artikel van de het Levensuitbreiding over een innovatieve methode van migrainebehandeling, overwoog zij volgend aan de Verenigde Staten, aangezien zij de noodzakelijke supplementen, de laboratoriumtest, en de bioidentical hormoonformules in haar inheems Engeland niet kon verkrijgen. In Oktober 2004, reiste MO naar de V.S. voor verdere evaluatie en mogelijk beheer van migraine.

Bij het spreken met ons na haar aankomst in Amerika, zei MO dat jarenlang zij had gevonden haar hormonen in onevenwicht waren, wat tot haar symptomen bijdroeg. Zij had geen behandelingsopties kunnen vinden om haar hormonen opnieuw in evenwicht te brengen, noch kon zij om het even welke medische opties buiten farmacologische therapie voor hulp van migraine vinden. De artsen die zij geweigerd om het uitvoerige hormoon testen te doen heeft geraadpleegd, zeggend het was niet noodzakelijk, en ook dat hun „handen gebonden waren“ in het Verenigd Koninkrijk. Zij was ook beperkt tot slechts de supplementen beschikbaar in haar land.

Wij stelden voor dat MO een volledig vrouwelijk hormoonpaneel plus een lipideprofiel ondergaat. Het hormoonpaneel omvatte totaal oestrogeen, progesterone, totaal testosteron, dehydroepiandro-steronesulfaat (dhea-s), en pregnenolone. Het testen werd gedaan op dag 19 van een 28 dag menstruele cyclus.

De resultaten van het aanvankelijke hormoon testen waren als volgt, met verwijzingswaaiers tussen haakjes: totale cholesterol: 215 mg/dL (<200); totaal oestrogeen: 409 pg/mL (61-437); progesterone: 22.6 ng/mL (0.2-28); totaal testosteron: 45 ng/dL (14-76); Dhea-s: 62 ug/dL (65-380); en pregnenolone: 216 ng/dL (10-230).

Op het eerste gezicht, had MO uitstekende bloedonderzoekresultaten, behalve laag dhea-s en hief lichtjes totale cholesterol op. De geschiedenis van de patiënt van bovenmatig lichaamshaar, dat voorafgaand aan het begin van migraine had opgelost, was essentieel voor ons begrip de pathogenese van haar migraine en planning van een aangewezen behandelingsprogramma. Wij poneerden dat zij een overheersing van androgens tot de leeftijd van 39 had, toen haar migraine begon. Gebaseerd op onze klinische ervaring, waren wij van mening dat wij haar testosteron tot een hoog-normaal niveau moesten verhogen. Wij poogden al haar hormonen, in het bijzonder testosteron, als eerste stap in ons programma op te heffen.

Het voorgestelde aanvankelijke programma voor MO was als volgt:

  • Pregnenolone: 100 mg in de ochtend.
  • DHEA: 100 mg in de ochtend.
  • 7-Keto DHEA: 100 mg in de ochtend en 50 mg bij middag.
  • Omdat MO nog een regelmatige menstruele cyclus had, stelden wij het volgende programma voor bioidentical hormonen voor:
  • Triestrogengel dat (90% oestriol, 7% estradiol, en 3% estrone bevat): 0.1 CC in de ochtend tot het begin van menses, beëindigen dan en beginnen opnieuw wanneer menses ophoudt.
  • Micronized progesteronegel (50 mg/ml): 0.4 CC in de ochtend en 0.4 CC bij nacht 10 dagen na voltooiing van menses, toen 0.6 CC in de ochtend en 0.4 CC bij nacht tot de eerste dag van menses.
  • Micronized testosterongel (50 mg/ml): 0.2 CC elke dag in de ochtend.

Aangezien u kunt zien, adviseerden wij pregnenolone, triestrogen, en progesterone ondanks de normale niveaus van de patiënt van deze hormonen, aangezien MO de symptomen voorstelden dat zij in feite ontoereikend klinisch in die hormonen was. Gebaseerd op onze klinische ervaring met gelijkaardige patiënten, stelden wij supplementaire pregnenolone en progesterone voor.

Ook werden omvat in haar aanvankelijk programma:

  • NutriCology® ProGreens® die (probiotics, groen voedsel, en installatievezels bevatten): begin met 1/2 lepel, die tot één lepel dagelijks stijgen.
  • Levensduur Science® MagnaCalm (het poeder van het magnesiumcitraat): begin met 1/4 lepel bij bedtijd, die tot één volledige lepel stijgt.
  • Nutribiotic® MetaRest® die (melatonin, vitamine B6, en kavakava bevat): één capsule bij bedtijd.
  • Zag palmetto: 160 mg in de ochtend.
  • Zink: 30 mg bij bedtijd.

Tijdens haar eerste maand op het programma, had MO geen migraines bij allen. Wegens het ontbreken van hoofdpijnen, in het bijzonder tijdens menses, vond zij het een echte doorbraak was, zoals dit de eerste keer was die in jaren was gebeurd. Zij begon ook veel sterker te voelen, en verwierf meer uithoudingsvermogen. Zij kon actiever zijn zonder het worden uitgeput en een migraine te ontwikkelen. MO rapporteerde dat zij veel kalmer was en was begonnen behandelend zware situaties zonder het worden „totaal vernietigd.“

Zij bleef, echter, moeilijkheidsslaap hebben en begon lichte borsttederheid en occasionele periodes van diarree te ontwikkelen. Dienovereenkomstig, maakten wij lichte aanpassingen aan haar programma. Het tri-oestrogeen werd beëindigd. Haar dosis MetaRest® werd verhoogd tot twee capsules bij bedtijd. Aangezien MO dacht kan zij maaggriep aangegaan hebben, werden MagnaCalm en ProGreens® beëindigd voor een paar dagen, en waren toen opnieuw begonnen bij de eerder voorgestelde dosissen. MO begon ook Douglas Laboratories ® RheumaShield™ te gebruiken, bevattend type II collageen (één die capsule bij bedtijd wordt genomen), en glucosaminesulfaat (2000 die mg in de ochtend wordt genomen). De verdere kleine aanpassingen aan haar programma werden wekelijks gemaakt.

Na het volgende van het programma vijf maanden, begon MO om aan een part-time basis te werken. Zij begon ook tijd vanaf huis te reizen en door te brengen. Thankfully, over is haar leven als kluizenaar. Na zeven maanden op het migraineprogramma, is MO praktisch migraine-vrij.

Dit geval was zeer interessant wegens haar ongebruikelijk „goede“ bloedonderzoekresultaten voorafgaand aan behandeling. De artsen moeten herinneren dat een bloedonderzoek waardevolle extra dan hulpmiddel-eerder primair instrument-voor de beoordeling van van de voorwaarde van een patiënt is. De evaluatie van het probleem van de patiënt dat het ziektebeeld combineert, de medische geschiedenis, en bloed het testen kunnen helpen een geïndividualiseerd programma voor migrainebeheer tot stand brengen.

Gevallenanalyse #2

„Kg,“ een 58 éénjarigenvrouw, had aan migraines meer dan 46 jaar geleden, die op zijn 12 jaar beginnen. Zij kon hulp uit om het even welk van haar artsen verkrijgen niet. Na het lezen van het artikel een „Innovatieve Nieuwe Behandeling voor Migraine“ in het Levensuitbreiding, riep zij de gezondheidsadviseurs die van de het Levensuitbreiding hulp en meer informatie verkrijgen. Aanvankelijk contact werd opgenomen in Augustus 2004.

Samen met migraine, klaagde kg ook van strenge slaapproblemen en hoge bloeddruk. Zij had aan constipatie en spijsverteringsproblemen aan het grootste deel van haar leven geleden. Zij rapporteerde dat zij en haar echtgenoot geen intimiteit of geslachtsleven wegens haar streng vaginaal droogte en gebrek aan libido en geslachtsaandrijving hadden. Kg had een gedeeltelijke hysterectomie op zijn 27 jaar gehad en op dat ogenblik geplaatst op een oestrogeenflard. Zij had geboortenbeperkingspillen tijdens de vijf of zes jaar voorafgaand aan hysterectomie gebruikt.

Kg ervoer typisch tot 10-12 migraines elke maand, en af en toe wel maandelijkse 15-18. Zij hield een gedetailleerd dagboek van haar lange geschiedenis van migraines, en in het verleden de zes jaar, was haar frequentie van migraine als volgt: 1999: 140 migraines; 2000: 91 migraines; 2001: 98 migraines; 2002: 124 migraines; 2003: 108 migraines; en 2004: 142 migraines. Gemeld kg gebruikend vele medicijnen. Zij had onlangs Imitrex® 19 dagen op een rij gebruikt om hulp van haar pijn te krijgen, af en toe tweemaal daags gebruikend het. Zij nam ook Topamax® voor migraine en Benicar® voor hoge bloeddruk.

Kg had slechts twee kunnen isoleren veroorzakend factoren voor haar migraines. Zowel stelden monosodium glutamaat als de rode wijn gewoonlijk ontwikkeling van een migraine in werking. Kg had ook een sterke familiegeschiedenis van migraine die haar moeder, broer, en nicht omvat.

Op het tijdstip van eerste evaluatie, 5 ' 6“, was de 135 pondvrouw op een eerder uitgevoerd regime van DHEA (30 mg), pregnenolone (50 mg), en een oestrogeenflard, plus een kleine hoeveelheid progesteroneroom (onbekende dosis en formules).

De aanvankelijke bloedonderzoekresultaten waren als volgt, met verwijzingswaaiers tussen haakjes: totale cholesterol: 219 mg/dL (<200); totaal oestrogeen: 286 pg/mL (61-437); progesterone: 0.7 ng/mL (0.2-28); totaal testosteron: 47 ng/dL (14-76); Dhea-s: 107 ug/dL (65-380); en pregnenolone: 125 ng/dL (10-230).

Het volgende programma werd voorgesteld:

  • Pregnenolone: 200 mg in de ochtend.
  • DHEA: 100 mg in de ochtend.
  • 7-Keto DHEA: 100 mg in de ochtend.
  • NutriCology® ProGreens®: één lepel in de ochtend.
  • Levensduur Science® MagnaCalm: één lepel in de avond.
  • Nutribiotic® MetaRest®: twee capsules bij bedtijd één week, toen één capsule bij bedtijd.
  • Zag palmetto: 160 mg in de ochtend.
  • Zink: 30 mg bij bedtijd.

Wij stelden ook voor dat kg een arts vindt die tri-oestrogeen, micronized progesterone, en testosterongelen kon voorschrijven. Jammer genoeg, kon zij een goed geïnformeerde arts vinden niet om voorschriften voor bioidentical hormonen te schrijven. In plaats van de voorgestelde formule, verkreeg zij een voorschrift uit haar arts voor combinatie een oestrogeen-progesterone-testosteron actuele voorbereiding. Omdat kg geen verbetering voelde, besliste zij gebruik van deze voorbereiding te beëindigen. In plaats daarvan, begon kg actuele Prowisselmarkt-room (1/2 theelepeltje de eerste 1-14 dagen van de maand, 1 theelepeltje op dagen 15-25, en 1/3 theelepeltje van dag 26 tot het eind van maand) te gebruiken.

Minder dan één maand na de aanvang van haar programma, riep kg om te rapporteren dat haar slaap en spijsvertering hadden verbeterd, en dat de strengheid en het volume van haar migraines waren verminderd. In de loop van de volgende maanden, was er weinig contact van haar. Zij begon opnieuw gebruikend verscheidene verschillende hormoonformules van welke artsen bereid waren om haar een voorschrift te schrijven, en gebruikte niet de andere voorgestelde supplementen.

Wij ontvingen een andere vraag van kg in Januari 2005. Zij verklaarde dat zij definitief hormoonformules die zeer dicht waren, hoewel niet identiek, aan degenen had verkregen die wij eerder hadden voorgesteld. Zij rapporteerde dat na cyclisch het toepassen van hen voor een korte periode, zij van migraine acht dagen vrij was geweest. Zij was opgewekt voor het eerst en aangemoedigd in jaren. Kg was nu klaar om wat ernstig werk te doen en met een persoonlijk regime migraine-vrij te beginnen te worden, voor eens en voor altijd.

Op dit ogenblik, brachten wij lichte veranderingen in het eerder beschreven programma aan. Zij begon nemend triestrogen (90% oestriol, 7% estradiol, 3% estrone) en micronized progesterone (50 mg/ml) gelen op een cyclus, en micronized testosteron (50 mg/ml) gel, zoals die in het artikel van de het Levensuitbreiding wordt beschreven. Wegens strenge vaginale droogte en geen libido, werd zij ook geplaatst op het Natuurlijke Geslacht van de het Levensuitbreiding voor Vrouwen (twee tabletten in de ochtend en twee in de avond) en het kruid Tribulus (Tribulus-terrestris, 450 mg, twee tabletten in de ochtend).

Kg riep terug drie weken later om te rapporteren dat zij geen slaap of spijsverteringsproblemen, had overvloed van energie had, en haar vaginale droogte had verminderd. Het beste nieuws was dat zij geen migraine had. Bij laatste contact met haar, was zij bijna zes weken zonder een migraine gegaan. Voorts meer bracht de rode wijn haar migraine niet teweeg.

Dit geval is interessant in zoverre dat kg een lid van de Nationale Hoofdpijnstichting vele jaren was geweest. Zij had vele aanbevelingen en nieuwe die methodes van hulp geprobeerd in hun bulletins worden beschreven, maar haar probleem duurde voort. Onverwacht, verkreeg zij hulp uit de Stichting van de het Levensuitbreiding die haar migraineprobleem oploste. Zij was vrij verrast om te zien dat het recentste Nationale die bulletin van de Hoofdpijnstichting (Mei-juni 2005) kwesties over het regime besprak in het tijdschrift van de het Levensuitbreiding wordt beschreven. Het bulletin kenmerkte een sceptische reactie van een osteopathic arts verklaren die dat er geen stichting voor zulk een programma is. Voorts DEDEN verklaring er niet in om is geslaagd om op te merken dat alle beschreven patiënten een totale onderbreking van hun migraine die hadden ervaren. Dit eigenlijke programma had de migraine van kg genezen. Kg verklaarde dat wanneer zij het Nationale bulletin van de Hoofdpijnstichting in het verleden had gelezen, zij „gedeprimeerde lezing het kreeg, of maakte bang, omdat er nooit om het even welke echte hoop voor iedereen scheen te zijn.“ wegens het bulletin rapporteert de minachtende reactie op een geldige vraag met wezenlijk bewijsmateriaal van een gecrediteerde beroeps, kg dat zij haar bulletinabonnement en Nationaal lidmaatschap van de Hoofdpijnstichting zal annuleren, en dat zij „hen waarom.“ zal vertellen

Voortdurend op Pagina 2 van 3