Het Bloedonderzoek Super Verkoop van de het levensuitbreiding

Het Tijdschrift van de het levensuitbreiding

LE Tijdschrift December 2004
beeld
Is de Lage Cholesterol Gevaarlijk?
Door Sergey A. Dzugan

De lage cholesterol is de oorzaak van verminderde productie van steroid hormonen en resulterende slechte gezondheid in een 29 éénjarigenvrouw.

Amerikanen zijn meer en meer bezorgd over cholesterol. Maar is de cholesterol een schadelijk stof dat kost wat kost zou moeten worden vermeden? Is het bewijsmateriaal zo duidelijk?

Men zeer stelt goed vast dat met hoog cholesterolgehalte sterk met hart- en vaatziekte wordt geassocieerd. Het wordt even goed gevestigd, echter, dat de lage cholesterol, of hypocholesterolemia, ook een voorspeller van scherpe en chronische ziekten evenals mortaliteit zijn. Jammer genoeg, is het publiek grotendeels onbewust van dit. Terwijl wij met reclame voor cholesterol-verminderende drugs worden gebombardeerd, moeten wij ook bewust ons van mogelijke problemen zijn met betrekking tot lage cholesterol.

Een aantal onderzoekers hebben gerapporteerd over het verband tussen chronisch lage cholesterolniveaus (gewoonlijk minder dan 160 mg/dL) en bovenmatig risico voor meeste kanker, hemorrhagic slag, zelfmoord, de affectieve wanorde (depressie, bipolaire wanorde, en schizofrenie), en bepaalde gastro-intestinale voorwaarden.1-5 opmerkelijk, hebben verscheidene studies geconstateerd dat de patiënten met lage cholesterolniveaus de hoogste tarieven van dood door coronaire hartkwaal hadden.6,7

De cholesterol is het substraat waaruit de cascade van alle steroid hormonen wordt afgeleid. Het onderzoek van patiënten met affectieve wanorde, beslagleggingswanorde, bezorgdheid, autismeagressie, de hyperactiviteitwanorde van het aandachtstekort, obsessive-compulsive wanorde, en fysisch georiënteerde scherpe en chronische ziekten moet zich op de studie van gestoord cholesterolmetabolisme concentreren. Van ons standpunt, is hypocholesterolemia de perfecte teller voor een onderliggend gezondheidsvoorschrift en een ernstige risicofactor voor bijbehorende ziekten.

Hier leggen wij het gevalrapport van een patiënt met lage cholesterol voor.

Achtergrond
Tijdens een eerste bezoek, een 29 éénjarigen Kaukasische die vrouw met strenge moeheid, geen energie, depressie, bezorgdheid, paniekaanvallen wordt voorgesteld, geen libido, slechte geslachtsaandrijving, zeer slecht geheugen op korte termijn, bovenmatig lichaamsgewicht, een onregelmatige menstruele cyclus sinds haar tienerjaren, premenstrueel syndroom, het slapen problemen, bijna permanente herpes op haar lippen, en dermatitis rond de mond.

De patiënt meldde het hebben van een darmbeweging elke andere dag, en soms elke derde dag. Zij eiste ook niet kunnen haar emoties controleren, en zei zij het grootste deel van deze symptomen sinds haar vroege jaren '20 had gehad.

De patiënt meldde normaal het lunchen bij pizza, roomijs, en de ongezonde kost. Ondanks haar wens om gewicht te verliezen, zei zij uitoefende niet omdat zij geen energie had dit te doen. Zij had geen wens om eender welk dieet of oefeningsprogramma te proberen, en wilde slechts geneeskunde voor gewichtsverlies.

Haar medische geschiedenis was significant voor blijvende menstruele wanorde, zwaarlijvigheid, en depressie. De patiënt nam Zoloft® voor depressie zonder enig significant effect. Zij ontkende gebruikend tabak of „zwaar“ alcoholgebruik. Een fysiek examen bevestigde dat de patiënt enorm te zwaar was. De levensteken waren als volgt: hoogte, 5 ' 6“; gewicht, 242 ponden; lichaam-vet percentage, 58% (de normale waaier is 17-24%); bloeddruk, 120/80 mm van Hg; impuls, 76 slaat per minuut; ademhaling, 18 adem per minuut.

Diagnose en Behandeling
Wij verdachten dat vele klinische eigenschappen van dit geval-zulke als depressie, strenge moeheid, menstruele en seksuele wanorde, het slapen problemen, en uiterst slechte korte termijn op neuroendocrine storingen geheugen-konden worden betrekking gehad.

De aanvankelijke laboratoriumbeoordeling openbaarde low level van totale cholesterol: 130 mg/dL. Wij vonden ook dat haar productie van fundamentele steroid hormonen beduidend verminderd was.

De hormonale niveaus waren als volgt (de normale waaier wordt getoond tussen haakjes):

  • Dhea-s 87 (65-380 ug/dL)
  • Pregnenolone 30 (10-230 ng/dL)
  • Totaal oestrogeen 87 (61-437 pg/mL)
  • Progesterone 0.4 (0.2-28 ng/mL)
  • Totaal testosteron 33 (14-76 ng/dL)

Het was zeer moeilijk om de het hormoonwanorde van de patiënt te evalueren, aangezien zij een zeer onregelmatige menstruele cyclus had. Soms had zij menses in twee weken, soms in drie of vier maanden.

Het aanvankelijke behandelingsprogramma concentreerde zich bij het verbeteren van een hormonale wanorde met betrekking tot lage cholesterol. Wij verklaarden aan de patiënt dat wij geen gewicht-verlies programma tot wij haar „stichting hadden hersteld,“ een proces in werking zouden stellen dat ongeveer drie tot vier maanden zou vergen.

De patiënt begon nemend 100 mg van DHEA en 100 mg van pregnenolone elke ochtend. Zij werd opgedragen om 0.25 ml van een progesteronegel (50 mg/ml) tijdens de eerste 10 dagen na voltooiing menses, toen 0.4 ml dagelijks tot menses en 0.15 ml dagelijks te nemen dagelijks tijdens menses. De extra voorgestelde supplementen waren 1000 die IU van vitamine E in de ochtend, 1000 mg van vitamine C bij bedtijd, en één capsule van MetaRest die (3 mg melatonin, 250 mg van het uittreksel van de kavawortel, en 10 mg van vitamine B6 bevatten) worden genomen bij bedtijd. Wij adviseerden ook oefening die 15 minuten twee keer per dag duren.

Na één week, het geduldige tegengehouden nemen Zoloft®. Haar depressie, bezorgdheid, en paniekaanvallen verdwenen. Na één maand van behandeling, stelden wij een parasiet-reinigend programma van één maand (Pak Paraway®) voor, aangezien de patiënt twee honden had en veel van haar symptomen zijn geassocieerd met parasieten. Na het het reinigen programma, werden de veelvoudige spijsverteringsenzymen toegevoegd aan haar regime één maand. Na twee maanden, werd een 28 dag menstruele cyclus hersteld. Haar slaap had beduidend verbeterd, was haar libido en geslachtsaandrijving opmerkelijk gestegen, en haar darmbewegingen waren genormaliseerd. De dermatitis rond haar mond was verdwenen, zoals de herpes op haar lippen had. Zelfs bij gebrek aan een gewicht-verlies programma, verloor de patiënt 18 ponden in de eerste drie maanden. Zij verhoogde haar oefeningsregime tot het lopen van twee mijlen drie keer per week en het runnen van twee mijlen drie keer per week.

Na drie maanden op dit programma, verminderden wij de dagelijkse dosis van de patiënt DHEA tot 50 mg per dag, dan voegden de volgende extra supplementen voor gewichtsverlies toe: 4 g vervoegd linoleic zuur (CLA) in de ochtend vóór ontbijt; twee capsules van Chitosan voor de lunch en twee capsules vóór diner; één capsule (1000 mg) hydroxy-citroen zure (HCA) drie keer dagelijks met maaltijd; één capsule (mcg 200) van chromium picolinate drie keer dagelijks; en één lepel van sojaproteïne dagelijks vóór oefening. Wij adviseerden etend kleine maaltijd 3-4 keer dagelijks, eliminerend al ongezonde kost, en etend de laatste maaltijd van de dag vóór 6 p.m. Tijdens de eerste twee weken van extra behandeling, stelden voor wij drinkend 400 ml gehele karnemelk elke avond in plaats van diner.

Na 15 maanden, het geduldige tegengehouden gebruikende progesteronegel, sneden wij haar dosis DHEA aan 25 mg, en zij bleef een uitgebalanceerd dieet uitoefenen en eten. Zij had 62 ponden verloren, die haar gewicht verminderen tot 180. Na het verminderen van haar dosis DHEA, begon de patiënt opnieuw ervarend milde depressie, en in één maand, herwon zij bijna 12 ponden. Wij adviseerden dat zij haar DHEA-dosis tot 50 mg verhoogt, evenals nemen 50 mg zink bij bedtijd en 1000 mg dagelijks van de klauw van de kat. Haar klachten verdwenen en zij verhoogde haar oefeningsregime, die vijf mijlen dagelijks in werking stellen.

Na twee en halve jaren op dit programma, was het gewicht van de patiënt aan 146-148 ponden gevallen en gestabiliseerd. Haar lichaam-vet percentage was verminderd tot 18%. Tijdens dit keer, de geduldige bijgewoonde universiteit en een diploma behaald met een hoogwaardig puntgemiddelde. Zij klaagde niet meer over geheugenproblemen.

Bloedonderzoeken (tijdens de tweede week van haar menstruele cyclus worden de getrokken) toonden een significante verbetering van hormonaal profiel dat:

  • Dhea-s 360 (65-380 ug/dL)
  • Pregnenolone 157 (10-230 ng/dL)
  • Totaal oestrogeen 454 (61-437 pg/mL)
  • Progesterone 1.8 (0.2-28 ng/mL)
  • Totaal testosteron 61 (14-76 ng/dL)

Het is belangrijk om te beklemtonen dat tijdens de gewicht-verlies periode, de patiënt niet kan blijven gewicht geleidelijk aan verliezen. Na het verliezen van 20-30 ponden, is het noodzakelijk om een onderhoud of stabilisatieperiode van twee tot drie maanden te hebben waarin de patiënt in dezelfde gewichtswaaier blijft. Wij herhaalden het parasiet het reinigen programma om de vier maanden. De patiënt bleek zeer gevoelig voor veranderingen in dosissen DHEA en pregnenolone, met pregnenolone schommelend tussen 50 en 200 mg en DHEA tussen 25 en 100 mg. Zodra haar menstruele cyclus constant had gestabiliseerd, moest de patiënt niet meer progesterone nemen.

Vandaag, blijft de patiënt een uitgebalanceerd dieet, en nog supplementen met vitaminen C en E, pregnenolone, en DHEA uitoefenen en eten.

Voortdurend op Pagina 2 van 2